Lovas-Sarok
Lovas-Sarok
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
NE LOPJ!
 
A lovak gondozása
 
A lovakról
 
Hátérzene
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Szavazz!
Mennyit tudsz lovaglásból?

lépés (2 / 2%)
ügetés (15 / 17%)
vágta (15 / 17%)
egyedül vezetem a lovat (20 / 23%)
ugratás (36 / 41%)

Szavazatok száma: 88

Létrehozás időpontja:
2006-04-12 15:20:06

Szavazás lezárva:
2007-02-27 20:32:25


Lezárt szavazások
 
Mindenféle
 
Vélemény
Közvélemény kutatás szereinted milyen az oldal?
Milyen az oldal?

Nagyon jó! (39 / 54%)
Jó (17 / 24%)
Közepes (8 / 11%)
Béna (5 / 7%)
Inkább töröld!!! (3 / 4%)

Szavazatok száma: 72

Létrehozás időpontja:
2006-03-21 14:06:17

Szavazás lezárva:
2007-02-27 20:31:48


Lezárt szavazások
 
Lovas Sportok
 
Támogatók

 
Lovagolj!

 

VAKÁCIÓÓÓ

:D

Itt a jó idő meleg van süt a nap nem fúj és nem is esik!Mire vársz még indulj ki terepre egyedül vagy barátaidal.De vigyázz mert ha nagy kánikula van sem te sem a lovad nem tudjátok élvezi annyira a lovaglást..Így inkább kora reggel vagy késő délután indulj ki lovagolni!

 
Lovastábor
 
Jegyek

Jegyek

 • SNIP (piszra) - a két orrnyílás közötti bármilyen fehér jegy

 

 

 • STAR (csillag) - a homlokon található bármely fehér jegy

 

 • STRIP (hóka) - keskeny függőleges jegy a homlok és az orrnyílások között

 

 • STAR AND STRIP (csillagból kiinduló hóka) - homlokon található jegy mely az orrhátig terjedő csíkban végződik. A csíknak nem feltétlenül kell a csillaggal egybefüggőnek lennie

 

 • STAR, STRIP AND SNIP (csillagból kiinduló hóka piszrával) - a homlokon található jegy, mely az orrhát felé húzódó csíkban folytatódik és az orrnyílásoknál ismét kiszélesedik; (lehetnek különállóak vagy egymásból is kiindulhatnak)

 • BLAZE (csillagból kiinduló széles hóka piszrával) - függőleges, közepes méretű egységes jegy, mely a pofa teljes hosszán végighúzódik és viszonylag egyforma széles mindenhol

 

 • BALD FACE (lámpás) - nagyon széles hóka orrcsíkkal, a szemeken túl és azok köré húzódhat és lefelé a felső ajakig és az orrnyilasok köré terjedhet.

 

 

A lábon található jegyek leírása

 

 • CORONET (pártaszélben kesely) - bármilyen keskeny fehér jegy a pata fölött a pártaszél körül

 

 • HALF PASTERN (félpártában kesely) - a pártaszél fölött a párta felére terjedő jegy

 

 • PASTERN (csüdben kesely) - a párta egészére kiterjedő jegy

 

 • SOCK (félszárban kesely) - jegy, mely a végtagon a pártaszéltől a szár közepéig, vagy az elülső végtag esetében a pártaszél és a lábtő közötti terület feléig, a hátulsó végtag esetében a pártszél és a csánk közötti terület feléig terjed.

 

 • STOCKING (lábtőben kesely) - az elülső lábon a lábtőig, a hátsó lábon a csánkig húzódó jegy; a fent leirt „sock” kiterjedtebb változata.

 

 

Egyéb:

 

 • ROAN PATCHES, PATCHES OF SCATTERED WHITE HAIR
  (deres foltok, elszórtan található fehér színű foltok) - Az alap szőrszínbe vegyülő fehér szőrszálakkal borított terület, amely alatt nem található világos színű bőrterület.

 

 

 • PATCHES OF DARKER - COLORED HAIR
  (sötétebb színű szőrszálakból álló foltok) - körbehatárolható területek, ahol a szőrzet sötétebb színű, mint az alapszín.

 

 

 • DARK SPOTS
  (fehér jegyekben található sötét foltok) - fehér jegyekben sötétebb szőrszálakból (vagy az alapszínnek megfelelő színű szőrszálakból) álló foltok.
 
A hónap animációja
 
Linkek
 
Hányan is vagyunk?
Indulás: 2006-02-16
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
G-mail belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Óra
 
Naptár
2020. December
HKSCPSV
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
<<   >>
 
A hónap képe
 
Lófajták
 
Tábor

Jelentkezz a táborba jön a nyár ügye nem akarsz egész nyáron a szobádba kuksolni és gépezni?Jók a lovas könyvek de inkább éld át a kalandokat és a könyveket pedig csak télen olvasd hidd el sokkal jobb lessz!

 

 
Szeresd a lovakat!!!

Szeresd a lovakat hisz gyönyörű állatok!!!

 

Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj    *****    Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...    *****    Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ